malumut -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Første fisken i årÅrets første fisketur er unnagjort. Det ble lite fangst, men en fin harr ble lurt opp. Hadde med meg Mikkel som syntes det var stas med fiske, spesielt da det var en fisk på kroken, det virket som om han ble bitt av basillen da han ville stå med stanga å fiske lenge.

Etter 2 timers fiske uten nå flere napp var det tid for kaffe og lunsj. Jeg hadde tenkt jeg skulle prøve rett i koppen tomatsuppe. Den vil jeg anbefale! Virkelig godt med varm suppe som er laget på 5 minutter. Faller i smak hos barn.

Etter lunsj var det sovetid for min lille turkamerat. Jeg hadde med teltet ettersom jeg regnet med at vi kom til å bli lenger. Det å ta med teltet er lurt med tanke på skudd for vær å vind for den lille krabaten. Han sov godt i en time og fikk seg en brødskive når han våknet blid som sola.

Etter en noen timer med løping langs vannkanten. Dro vi hjem igjen etter en vellykket fisketur ved Feragen. Det blir ikke så lenge til nestegang.

 • Vår og Sol

  I dag tok jeg med meg teltet, mat, sjokolade,Bleier og våtservietter for å ta med min toåring ut for å se om telting var noe for han. Vi gikk ikke lenger enn han orket, ettersom at det er dumt og gjøre han lei. Da vil turen bli tung både for han og meg.  Det er viktig å ikke presse barnet til å gå lengst mulig, blir de lei så blir de lei. Da er det viktig å ta fram sjokolade og litt kakao, samt som det er veldig viktig å rose barnet uansett hvor liten distanse dere har lagt bak dere.

     Etter en Kilometer ble teltet satt opp og han elsket det. Maten ble servert å vi hadde en trivelig stund i Teltet. Nå  kan vi snart overnatte. Det ble en større kamp å få han til å forstå at nå skulle vi hjem, og teltet må ned. Det ville han ikke.

  Vi hadde en trivelig dag begge to, med nye erfaringer for den lille turkameraten min :)   


   

 • Les mer i arkivet Juni 2016 Mai 2016 Mars 2016
  hits